Analitika i izvještavanje

SAP Business One omogućava Vašim zaposlenima da brže donose pametne i sigurne odluke obuhvatanjem svih ključnih informacija od prodaje, kupaca, radnih postupaka i finansija, što ih automatski čini dostupnima u cijeloj kompaniji. Integrisanjem ovih podataka u jedan sistem umjesto u više nepovezanih tabličnih dokumenata, eliminišu se dvostruki unosi podataka, troškovi i povezane greške. Upozorenja na osnovu radnog postupka okidač su automatskih odgovora kada se radi o važnim poslovnim događajima, što Vam omogućava da se fokusirate na najvažnije događaje. Imate jasan uvid u rezultate Vašeg poslovanja i više povjerenja u informacije koje su Vam potrebne za donošenje odluka.

Uporedo s potpuno integrisanim SAP Crystal Reports za SAP Business One možete napraviti dashboard i izvještaje koji omogućavaju uvid u sva područja poslovanja. Intuitivna, interaktivna funkcionalnost preciznog pretraživanja (drill down) pomaže Vam da dobijete odgovore na goruća pitanja. Zaposleni se brže mogu fokusirati na potrebe kupaca, a menadžeri mogu precizno pratiti prihode, troškove i tok novca kako bi procijenili radni učinak i preduzeli brze korektivne mjere

Za još brži pristup informacijama, verzija SAP HANA za SAP Business One omogućava moćnu analitiku u stvarnom vremenu, što korisnicima olakšava pretraživanje SAP Business One kako bi pronašli potrebne informacije i odmah izradili standardne ili ad hoc izvještaje.

Izrada i prilagođavanje izvještaja - pristupite podacima iz različitih izvora, izradite nove izvještaje i prilagodite postojeće u različitim shemama s minimalnim IT troškovima.

Interaktivna analiza - koristite standardne funkcije MS Excela za izradu izvještaja i vidjećete svoje poslovanje iz novih perspektiva.

Intuitivni alati - povlačenje i povezivanje, precizno pretraživanje (eng. drill down), traženje pomoći i upozorenja na osnovu radnog postupka.

Analitika i unaprijed određeni KPI (ključni pokazatelji uspješnosti) pomoći će Vam da utvrdite varijaciju prosječnog broja dana za isporuku, prvih pet radnika po rezultatima prodaje

Poboljšajte svoje izvještaje bogatim prikazima integracijom SAP Lumira za SAP Business One.

Ne možete da pronađete ono što tražite?

Ako na Vaše pitanje nije odgovoreno gore, rado ćemo Vam pomoći.

Pošaljite zahtjev za podršku