Planiranje proizvodnje

SAP Business One nudi precizne informacije o dolaznim i odlaznim pošiljkama, inventaru i lokaciji artikala. Možete valorizovati inventar standardnom procjenom troška, srednjom vrijednosti, metodom FIFO i drugim metodama; nadgledati nivoe zaliha i pratiti transfere u stvarnom vremenu. Možete ažurirati inventar i provjeravati dostupnost u stvarnom vremenu, te upravljati standardnim i specifičnim određivanjem cijene. Takođe, možete primijeniti popuste na količinu ili gotovinu i popuste za kupce te napraviti izvještaje koji otkrivaju njihov učinak.

Upravljanje skladištem i inventarom - upravljajte inventarom koristeći različite modele za određivanje troška, održavajte matične podatke o artiklima i koristite više mjernih jedinica i jedinica za određivanje cijene.

Upravljanje lokacijom prostora za skladištenje - upravljajte zalihama u više skladišta dijeljenjem svakog skladišta u više podzona, postavite pravila raspodjele, optimizirajte premiještanje zaliha i smanjite vrijeme potrebno da se one pokupe.

Kontrola potvrda o primitku i izdavanju robe - evidentirajte potvrde o prijemu i izdavanju robe, pratite lokacije zaliha i transfere, omogućite konsignaciju, direktnu dostavu robe i ostale naloge i prebrojte inventar te manje količine zaliha koje mogu da budu pokazni primjer stanja.

Planiranje proizvodnih potreba i potreba za materijalom - izradite i održavajte komponente na više nivoa, izdavajte i šaljite proizvodne naloge ručno ili retroaktivno te globalno održavajte cijene za komponente.

Efikasno izvještavanje - napravite izvještaje s pravovremenim podacima i prikažite ih u različitim formatima ili na dashboard-u.

Ne možete da pronađete ono što tražite?

Ako na Vaše pitanje nije odgovoreno gore, rado ćemo Vam pomoći.

Pošaljite zahtjev za podršku