Poslovna inteligencija

SAP Business One nudi moćne alate za analizu i izvještavanje. Uključuje besplatnu i potpuno integrisanu verziju SAP Crystal Reports® za SAP Business One tako da možete da skupite podatke iz više izvora i izradite pravovremene i precizne izvještaje koji se zasnivaju na podacima iz cijele kompanije. Integrisan s Microsoft Office-om, SAP Crystal Reports omogućava Vam da odaberete razne formate izvještaja i kontrolišete pristup prikazanim informacijama.

Uz opcionalnu analitiku koju nudi SAP HANA, SAP Business One koristi računarsku obradu s glavnom memorijom (eng. in-memory) za analizu i izvještavanje. Imate pristup unaprijed definisanim nadzornim pločama i izvještajima u stvarnom vremenu, kao i alatima za produktivnost za podršku u donošenju odluka. Obrasce i upite možete da prilagodite specifičnim zahtjevima bez tehničke obuke. Možete i konfigurisati postavke da biste odredili kurseve, postavili parametre odobrenja i stvorili funkcije uvoza i izvoza za internu poštu, elektronsku poštu i podatke.

Izrada i prilagođavanje izvještaja - pristupite podacima iz različitih izvora, izradite nove izvještaje i prilagodite postojeće u različitim shemama s minimalnim IT troškovima.

Interaktivna analiza - koristite standardne funkcije MS Excela za izradu izvještaja i vidjećete svoje poslovanje iz novih perspektiva.

Intuitivni alati - povlačenje i povezivanje, precizno pretraživanje (eng. drill down), traženje pomoći i upozorenja na osnovu radnog postupka.

Analitika i unaprijed određeni KPI (ključni pokazatelji uspješnosti) pomoći će Vam da utvrdite varijancu prosječnog broja dana za isporuku, prvih pet radnika po rezultatima prodaje

Poboljšajte svoje izvještaje bogatim prikazima integracijom SAP Lumira za SAP Business One.

B-ONE

Ne možete da pronađete ono što tražite?

Ako na Vaše pitanje nije odgovoreno gore, rado ćemo Vam pomoći.

Pošaljite zahtjev za podršku