Olakšajte život na poslu samo jednim softverskim rješenjem
SAP BUSINESS ONE - stvoren za Vašu kompaniju

Ključne prednosti

Upravljajte svojim ERP softverom i održavajte ga povoljno

Smanjite troškove upravljanja kompanijom, od finansija, kupovine, zaliha, prodaje i odnosa s klijentima do projektnog upravljanja, rada i ljudskih resursa.

Pokrijte sve potrebe Vašeg sektora jednim rješenjem

Ostvarite jasan uvid i potpunu kontrolu nad svakim aspektom Vaše kompanije. Obuhvatite informacije ključne za trenutni pristup i upotrijebite ih u cijeloj kompaniji.

Podstaknite rast kompanije preciznim saznanjima

Ostvarite VELIKE SNOVE i CILJEVE! Pogledajte objedinjeni prikaz svoje kompanije na fleksibilnom, modularnom, snažnom i jednostavnom prikazu na ekranu.

Ključne mogućnosti

Upravljanje finansijama

Optimizujte Vaše finansijsko poslovanje pomoću alata koji SAP Business One nudi. Automatizacija svakodnevnih računovodstvenih poslova i izvršavanje bankarskih aktivnosti samo su neke od mogućnosti.

Detaljnije

Upravljanje prodajom i kupcima

SAP Business One nudi alate koji Vam pomažu da nadgledate cjelokupan proces prodaje i životni ciklus kupca efikasnije - od prvog kontakta do konačne prodaje pa do poslije prodajnih usluga i podrške.

Detaljnije

Nabavka i upravljanje zalihama

SAP Business One pomaže u upravljanju cjelokupnim ciklusom od narudžbine do isplate, uključujuci račune, fakture, povratnice i plaćanja

Detaljnije

Planiranje proizvodnje

SAP Business One nudi precizne informacije o dolaznim i odlaznim pošiljkama, inventaru i lokaciji artikala

Detaljnije

Analitika i izvještavanje

Prikupite podatke iz više izvora i izradite pravovremene i precizne izvještaje za cijelu kompaniju pomoću alata za analizu i izvještavanje.

Detaljnije

Mobilnost

SAP Business One mobilne aplikacije Vam omogućavaju neposredan pristup najrelevantnijim informacijama koje će Vam pomoći da pokrenete posao s bilo kojeg mjesta i bilo kada

Detaljnije

Aplikacija SAP® Business One nudi pristupačan način upravljanja Vašim cjelokupnim poslovanjem - od računovodstva i finansija, nabavke, inventara, prodaje, odnosa s kupcima i vođenja projekata do radnih postupaka i ljudskih potencijala. SAP Business One Vam pomaže u optimizaciji procesa i omogućava Vam bolji uvid u Vaše poslovanje, kako biste mogli brzo da djelujete i donosite odluke u skladu s podacima u stvarnom vremenu, što će Vam pomoći u ostvarivanju profitabilnog rasta.

Jedinstven prikaz Vašeg poslovanja koji ce Vam pomoći da sve držite pod kontrolom

Razumijemo da kompanije poput Vaše imaju velike snove i velike ciljeve. Kako Vaša kompanija raste, nekad nije jednostavno da imate ukupan uvid u ono šta se događa u bilo kom trenutku kada se informacije nalaze u različitim aplikacijama ili čak na različitim lokacijama. SAP Business One osmišljen je kako bi se male i srednje velike kompanije razvijale zajedno s Vama. Fleksibilan je, modularan, a opet snažan te ga je lako koristiti uz prikaz na ekranu koji je prilagođen korisniku.

Potpuno i prilagodljivo rješenje

SAP Business One jedinstveno je integrirano rješenje koje omogućava jasan uvid u cijelo vaše poslovanje i potpunu kontrolu nad svakim aspektom vaših djelatnosti. Obuhvata sve ključne poslovne informacije kako biste im odmah mogli pristupiti i koristiti ih u cijeloj kompaniji. Za razliku od računovodstvenih paketa i tabličnih dokumenata, isporučuje ono što vam je potrebno kako biste upravljali ključnim poslovnim područjima.

SAP Business One je jedinstveno integrisano rješenje koje omogućava jasan uvid u cijelo Vaše poslovanje i potpunu kontrolu nad svakim aspektom Vaših djelatnosti. Obuhvata sve ključne poslovne informacije, kako biste odmah mogli da im pristupite i koristite ih u cijeloj kompaniji. Za razliku od računovodstvenih paketa i tabličnih dokumenata, isporučuje ono što Vam je potrebno kako biste upravljali ključnim poslovnim područjima.

SAP Business One dizajniran je da bude fleksibilan, jer svako poslovanje je drugačije. Bez obzira na to pokreće li se na lokaciji ili preko tehnologije clouda, programu SAP Business One možete da pristupite bilo kada, bilo gdje, preko bilo kojeg mobilnog uređaja. Budući da se SAP Business One može pokrenuti i na serverskoj platformi SAP HANA® i Microsoft SQL, možete da izaberete onu koja najbolje odgovara Vašem poslovanju. Osim toga, Vaši zaposleni ga mogu koristiti od prvog dana. Kako Vaše poslovanje raste, SAP Business One možete da prilagodite i proširite kako bi odgovarao Vašim potrebama koje se razvijaju.

Želite li proširiti svoje poslovanje na inostranstvo? SAP Business One podržava 27 jezika, 42 verzije prema specifičnim državama, isporučuje ga i podržava lokalno naša raširena mreža od preko 700 partnera SAP Business One.

Ne možete da pronađete ono što tražite?

Ako na Vaše pitanje nije odgovoreno gore, rado ćemo Vam pomoći.

Pošaljite zahtjev za podršku