O NAMA

UPOZNAJTE NAS

B-ONE je softverska kompanija specijalizovana za razvoj i uvođenje softverskih rješenja koja nudi širok spektar veb i mobilnih aplikacija.

Na tržištu smo od novembra 2014. i za veoma kratko vrijeme postali smo lideri u razvoju cloud rješenja u Crnoj Gori. Svoje poslovanje širimo i van granica Crne Gore, a cilj nam je da postanemo vodeća IT kompanija u ovom dijelu Evrope.

Svojim uslugama, klijentima pomažemo da, uvođenjem savremenih informacionih rješenja u svoje poslovanje, postignu optimalnu organizaciju i pojednostave kontrolu poslovnih procesa, kako bi ostvarili održivu konkurentsku prednost.

Okupljamo najbolje, mlade IT stručnjake, koji u saradnji sa iskusnim menadžmentom stvaraju radno okruženje inspirativno za kreativnost kao i promišljanje van granica uobičajenog. Tako i najkompleksnije zamisli postaju funkcionalna rješenja za 21. vijek.

B-ONE sarađuje kako sa renomiranim firmama iz privatnog sektora, tako i sa finansijskim institucijama i javnom upravom, sve u cilju unapređenja poslovanja klijenta i postizanja ranije nedostižnog nivoa efikasnosti. U tome nam pomaže veliko znanje i angažovanje našeg tima, kvalitetna realizacija i prije svega puna posvećenost klijentu sa kojim ostvarujemo jasnu komunikaciju i gradimo odnos povjerenja.

Od 2019. godine naša firma je eksluzivni zastupnik SAP Business One za Crnu Goru.
Slika 86