Primjena

Iskoristite opsežnu industrijsku funkcionalnost, najbolje prakse i procese ugrađene u SAP Business One. Kako Vaše poslovanje raste, možete proširiti SAP Business One da biste odgovorili na Vaše specifične poslovne i industrijske izazove uz pomoć kompleta za razvoj softvera SAP Business One Studio ili bilo kojeg od preko 500 dodatnih rješenja koja su razvili naši partneri.

Potrošački proizvodi

Uskladite svaki aspekt Vašeg poslovanja s potrebama modernih potrošača - uz pomoć softvera SAP Business One za industriju potrošačkih proizvoda. Predviđajte, planirajte i upravljajte potražnjom - i isporučite robu široke potrošnje i proizvode koje kupci žele.

Industrijske mašine i komponente

Odgovorite na potrebe kupaca i razvijte nove izvore prihoda sa SAP Business One za industrijsku proizvodnju. Smanjite troškove lanca nabavke, ubrzajte cikluse, svedite otpad i popravke i korektivni rad na najmanju mjeru i na kraju ubrzajte stvaranje dobiti.

Profesionalne usluge

Svojim klijentima isporučite dosljedne i visokokvalitetne usluge uz pomoć softvera SAP Business One za profesionalne usluge i konsultantske kompanije. Uspostavite ponavljajući proces za isporuku usluga i poboljšajte planiranje resursa, vođenje projekata, naplaćivanje i ostalo.

Maloprodaja

Dajte potrošačima proizvode, informacije i personalizovana iskustva pri kupovini koja žele – preko bilo kojeg kanala – sa softverom SAP Business One za maloprodaju. Steknite uvide u kupce i prodajna mjesta u stvarnom vremenu, uključite kupce i optimizirajte sve od unapređenja prodaje do vašeg lanca nabavke.

Veleprodajna distribucija

Proaktivno odgovorite na zahtjeve kupaca i dobavljača sa softverom SAP Business One za veleprodajnu distribuciju. Poboljšajte sve od planiranja potražnje do inventara i upravljanja lancem nabavke - te vodite fleksibilne, usko integrisane procese kako biste postigli vrhunske radne rezultate.

Ne možete da pronađete ono što tražite?

Ako na Vaše pitanje nije odgovoreno gore, rado ćemo Vam pomoći.

Pošaljite zahtjev za podršku