Nabavka i upravljanje zalihama

Svakoj maloj kompaniji je potreban sistemski pristup upravljanju procesima nabavke, od zahtjeva za ponudama dobavljača do izrade zahtjeva za nabavku i isplate dobavljačima. SAP Business One pomaže u upravljanju cjelokupnim ciklusom od narudžbine do isplate, što uključuje račune, fakture, povratnice i plaćanja. Integrisani alati za izvještavanje omogućavaju Vam da jednostavno uporedite dobavljače i cijene kako biste dogovorili bolje poslove i prepoznali mogućnosti za uštedu.

Nabavka - izradite zahtjeve o nabavci, narudžbenice, potvrde o prijemu robe, povežite dokumente o nabavci i pogledajte tragove dokumenata za svrhe revizije i upravljajte prihodima od prodaje, dodatnim troškovima i u različitim valutama.

Upravljanje matičnim podacima - upravljajte detaljnim podacima na ekranu koji su prilagođeni korisniku, pogledajte stanje računa i analize nabavke, te održavajte detaljne informacije o nabavci artikala uz cjenovnike i poreske informacije.

Integracija skladištenja i računovodstva - u stvarnom vremenu sinhronizujte potvrde o prijemu robe i nivou zaliha u skladištu.

Obrađujte fakture obaveza prema dobavljačima, otkazivanja i bonusa uz referencu narudžbine, planirajte potrebe za materijalima i shodno tome zakazujte nabavku.

Jednostavnije ažurno izvještavanje - izradite izvještaje s podacima u stvarnom vremenu i prikažite ih u različitim formatima izvještaja ili na dashboard.

Ne možete da pronađete ono što tražite?

Ako na Vaše pitanje nije odgovoreno gore, rado ćemo Vam pomoći.

Pošaljite zahtjev za podršku