O nama

O nama

Upoznajte nas

B-One je softverska kompanija specijalizovana za razvoj i uvođenje softverskih rješenja koja nudi širok spektar web orijentisanih i mobilnih aplikacija.

Na tržištu smo od novembra 2014. i za veoma kratko vrijeme postali smo lideri u razvoju cloud rješenja u Crnoj Gori. Svoje poslovanje širimo i van granica Crne Gore, a cilj nam je da postanemo vodeća IT kompanija u ovom dijelu Evrope.

Svojim uslugama, klijentima pomažemo da, uvođenjem savremenih informacionih rješenja u svoje poslovanje, postignu optimalnu organizaciju i pojednostave kontrolu poslovnih procesa, kako bi ostvarili održivu konkurentsku prednost.

Okupljamo najbolje, mlade IT stručnjake, koji u saradnji sa iskusnim menadžmentom stvaraju radno okruženje inspirativno za kreativnost kao i promišljanje van granica uobičajenog. Tako i najkompleksnije zamisli postaju funkcionalna rješenja za 21. vijek.

B-One sarađuje kako sa renomiranim firmama iz privatnog sektora, tako i sa finansijskim institucijama i javnom upravom, sve u cilju unapređenja poslovanja klijenta i postizanja ranije nedostižnog nivoa efikasnosti. U tome nam pomaže veliko znanje i angažovanje našeg tima, kvalitetna realizacija i prije svega puna posvećenost klijentu sa kojim ostvarujemo jasnu komunikaciju i gradimo odnos povjerenja.

Od 2019.-te godine naša firma je eksluzivni zastupnik SAP Business One za Crnu Goru.

Ne možete da pronađete ono što tražite?

Ako na Vaše pitanje nije odgovoreno gore, rado ćemo Vam pomoći.

Pošaljite zahtjev za podršku